Upoznajmo Zaru – strastvenu plivačicu

Ana nam je poslala prekrasnu priču, a glavni lik te priče je labradorica Zara.

Pa, upoznajmo prelijepu Zaru  :)

…”Ovo je naša lijepa, umiljata i vrlo pametna damica, labradorica, a zove se Zara. U naš dom je stigla s nepuna četiri mjeseca.

Već u prvim danima shvatili smo da je to jedno veselo i razigrano biće i  da će u njenom društvu uvijek biti zabavno.

Kada je razbibriga u pitanju, Zara je neumorna. Nikada se ne može umoriti od donošenja loptice, a svog omiljenog plišanog medvjedića ne ispušta iz vida. 

Igre i trčanja, čak i danas kao malo starija dama, se ne može zasititi.

No, plivanje joj je ipak najomiljenija aktivnost – pa možda to i ne čudi jer ona je labradorica, a labradori obožavaju vodu, kupanje i plivanje.

Možda vas zanima i ovo  Jack Russell terijer štenci

Nevjerojatno je za vidjeti s koliko strasti uskače u vodu i s kakvim užitkom pliva i ako se nju pita niti jedan dan ne bi prošao bez vodenih aktivnosti  :)

Djecu obožava i zaista je impresivno gledati koliko je drugačija u blizini djece. Inače je pomalo grubljeg nastupa, u smislu da nas odrasle u igri pomalo nagurava i “ne štedi”, ali kada su u igri djeca to je sasvim druga priča – u njihovom društvu igra se na posebno pažljiv i nježan način  :)

Za razliku od većine labradora koji su poznati sladokusci, Zara nije sklona prejedanju. Pažljivo bira što želi pojesti, a svaki komadić hrane dobro prouči prije nego ga pojede.

Zara je dio nas, naša miljenica, zabavljačica cijele obitelji i sa sigurnošću mogu reći da bi bez nje sve bilo pusto, prazno i tužno.

Read previous post:
Najveći broj štenadi u leglu

...